pjäxor NORDICA NXT X80 N4, micro, macro, ANTIBACTERIAL, ACP, BLUE/yellow
Begagnad Utsålt
Rabatt 65%
3 700 kr

1 300 kr

Lägg till i önskelista
Tillgänglighet:
Utsålt
Kod:
LK_0971
Tillverkare:
NORDICA
För vem:
Unisex / Herr
Åkarnivå:
Nybörjare / Medelåkare / Avancerad
Typ av pjäxor:
All mountain

"(Produktbeskrivningen översattes automatiskt av google translator)"

Komfort och prestanda var tidigare ömsesidigt uteslutande koncept, men med Nordica NXT 80 Ski Boots är dessa dagar över. Med en bred 102 mm läst som kan rymma en bredare fot, och en solid men ändå förlåtande flex, kommer dessa stövlar inte att beröva dina tår av blodflöde när du bekvämt lutar dig in i dem.

Byggda med Nordicas exklusiva lätta Triax-plast och med en justerbar manschett och snöavvisande väderskydd, är Nordica NXT 80 Ski Boots idealiskt lämpade för medelstora och rekreationsåkare på jakt efter en bredare passande pjäxa som är både bekväm och lyhörd, idealisk för utforska hela berget.

Skalmaterial och design

Full Triax-konstruktion – Avancerad polypropenformel exklusivt för Nordica ger en 25% viktminskning på skal och manschett jämfört med alla andra högpresterande eller racerskor på marknaden. TRIAX har ett mer konsekvent beteende inom ett brett temperaturområde och är lätt att arbeta med av stövelmontörer.

Hållning

Justerbar manschettprofil – Nordicas justerbara manschettprofilmekanism möjliggör justering mellan en mer aggressiv och neutral hållning. Passar de flesta benstorlekar och håller dig längre på backen.

Spännen

4 mikrojusterade aluminiumspännen

Power Strap

35 mm Power Strap

Enda

High Traction PU-sulor

Ytterligare egenskaper

Weather Shield – Överlappningssystem integrerat i skalet som ger en fullständig vattentät funktion för att förhindra att vatten läcker in i skon.