snowboardboots SALOMON IVY, custom fit sport, black/pink
Begagnad Utsålt
Rabatt 64%
3 250 kr

1 200 kr

Lägg till i önskelista
Tillgänglighet:
Utsålt
Kod:
ST220065
Tillverkare:
SALOMON
För vem:
Dam

Föredragen av många ryttare kommer Salomon Ivy 16/17 med stora förbättringar i den här nya versionen, vilket gör den mycket snabbare, bekvämare och bättre grepp, så att träna snowboard är en rolig och oförglömlig upplevelse.

Dessa snöskor har utformats med en ny bootie: Custom Fit Pro är termoformbar och justerar med komfort och precision till foten på varje ryttare. Ortholite C2 innersulan ger dig en känsla av vaddering, friskhet och upprätthåller hygien även i de lägsta temperaturerna.

Flight yttersula ger ett utmärkt grepp och stabilitet i hård och mjuk snö, så att du kan gå säkert. Och med Zonelock-systemet har du en garanterad justering tack vare det dubbla snittet i snören i fotledet och kalvdelen för att du ska kunna bestämma graden av stöd och därmed flytta runt pisten med total kontroll över rörelser. Fötterna förtjänar att vara lycklig och Ivy snowboard boot är här för att hjälpa se till att de är! Ivy fick en makeover med en ny yttersula design och har zonlåset Snodd för oöverträffad häl grepp. Med minne skum Ortholite C2 innersula för top notch mysigt, är Ivy utformad för att passa dina fötter med cushiony tröst från första till sista varvet.

Teknologi:

  • Wash & Wear: Tvätta den, precis som din favorit T. En process med material och specifika konstruktionen som inte nödvändiggör lim vilket gör fodret lätt att tvätta.
  • Bakkappa: Specifik Cat Tongue material på hälen sidan är dina strumpor perfekt grips i stövlar för ökad häl håll.
  • Zonlåset: Den dubbla zoner bror till vår Quick snörning. Detta system erbjuder en lägre zon skåp på sidan av start utöver vår skåp på tungan. Anpassa din passform en zon i taget med optimalt omslags stöd och enastående häl håll.
  • FLYG: Ny yttersula med EVA för dämpning och komfort, och gummi för grepp. Låg profil i design för stil och komfort när man rider eller promenader, på eller utanför backen.
  • CUSTOM FIT PRO: För avancerad komfort och max fotfäste, Custom Fit Pro har ökade mängder av värme formbar skum strategiskt placerade i känsliga områden på foten, smalbenet, fotled och häl.
  • Halo 2: speciellt för kvinnor från den enda upp. Halo liners garanterar bästa passform, mjukaste touch och extra toasty värme där kvinnor behöver det, i 2 exklusiva nivåer. Hela dagen värme och komfort, för en kvinnas fot.
  • Ortholite C2: Ortholite fotbäddar skapar en svalare, torrare, friskare och bättre Vadde miljö för din fot. Det kommer inte att bryta ner med tiden och kommer att stanna cushy och bekväm körning efter körning.
  • MEDIUM: Medium flex är anpassad för åkare som behöver för att må bra på varje typ av terräng, för varje typ av praktik.