snowboardbindning SALOMON SHADOW DEFENDER green
Begagnad Rabatt Utsålt
Rabatt 63%
2 700 kr

1 000 kr

Lägg till i önskelista
Tillgänglighet:
Utsålt
Kod:
SV220109
Tillverkare:
SALOMON

Snowboardbindningarna är fullt funktionella, några dela kan vara utbytta mot nya och kan skiljas med färg.

XS:19-22,5; S:23-26,5; M:27-28,5; L:29-29,5; XL:30-32

"(Produktbeskrivningen översattes automatiskt av google translator)"

Salomon Defender Snowboard-bindningar erbjuder en anpassad passform, komfort och kraftöverföringen av en lyhörd flex och ShadowFit-teknik designad för kraftfulla förare som Josh Dirksen och Wolle Nyvelt. En Defender-specifik highback kombineras med den styvare responsiva flexen och MicroMax-remjusteringarna så att du kan få perfekt passform och behålla kontrollen vid högsta hastigheter.

Böja

Responsiv Flex – Styvare böjningsbindningar är mer inriktade på avancerade förare som vill ha mer precisionskontroll vid höga hastigheter; oavsett om det är i parken, röret eller var som helst på berget.

Basplatta

ShadowFit Basplatta | 30 % komposit – 3-delad basplatta med en unik flexibel hälögla och helt anatomisk passform för att ge intuitiv rörlighet utan att offra prestanda. Resultatet är en ultralätt bindning som gör att hela ditt kit kan flexa ihop.

Kevlar Quickwire – För maximalt stöd och snabb överföring av alla rörelser.

Justerbar tåramp – Superlätt att hantera justerbarhet för bästa möjliga transmission på tåkanten.

Integrated Mounting System (IMS) – IMS är en Salomon patenterad teknologi som håller dina skivskruvar på plats samtidigt som du justerar din bindningsvinkel eller byter ut brädor. Du kommer aldrig att tappa en skruv i snön igen.

SCS + Full EVA-stoppning – SCS + Full EVA erbjuder högsta nivå av stötdämpning och exakt energiöverföring direkt till dina kanter.

Lutande fotbäddar – Lägg omedelbart till pop, kraft och extra kantkontroll till din åkning med en 2,5° vinklad fotbädd. Lätt på knäna och ingen förlust av brädkänsla.

Universal Disc – ultimat kompatibilitet med alla befintliga monteringssystem på marknaden.

Högback

Försvarare Highback

Remmar

Shadow Strap – Den nya Shadow Strap är designad för att erbjuda en förstklassig säker anslutning runt din stövel som garanterar en perfekt passform, ultimat komfort och flexibilitet, direkt energiöverföring och en lätt konstruktion.

Locked Up Toe Strap – Ultimat hölje för perfekt stövelhållning och ultralätt och hållbar prestanda.

MicroMax Strap Adjustments – Snabba och exakta mikrojusteringar låter dig optimera remmarna centrerade på din stövel för maximal komfort och stöd.

Spännen

MP Ratchet – Spärrhake med högsta prestanda och kvalitet som finns på alla Shadow Fit-bindningar. Bättre åtdragning, mindre stegskador, mer kraft och precision för varje klick.

Aluminiumspänne