skidhjälm/snowboardhjälm MARKER AMPIRE W, Purple, justerbar ( NY )
Rabatt 50%
2 200 kr

1 100 kr

Lägg till i önskelista
Tillgänglighet:
Utsålt
Kod:
HE220152
Tillverkare:
MARKER
För vem:
Dam

Vi har helt åter utformat vår bästsäljande hjälm, AMPIRE, med ett nytt hybridskal, ny ventilations- och MAP-teknik. Lägga till MAP ger förbättrad säkerhet i denna populära hjälmform. Vår 360 graders EDGE PROTECTION SYSTEM förbättrar hållbarhet, kosmetika och prestanda tack vare i gjutna delar under bromsen och på undersidan av hjälmen på baksidan. Speciellt utformad för snowsportsapplikationer, MAP är MARKERS underskriftssäkerhetsteknik, med sin speciella lättviktspolymer som är upp till 22% bättre vid spridda stötar än de flesta hjälmarnas EPS-fodral. Alla AMPIRE-hjälmar har en ny ventilationsspak som är integrerad i ventilerna för att spara vikt och förbättra ergonomin.

Funktioner:

MarkAIR Channel System: Tydlig syn och ett kallt huvud. Det komplexa MarkAIR-kanalsystemet, som används i alla MARKER-hjälmar, är det mest avancerade temperaturregleringssystemet tillgängligt. Den består av ett exakt beräknat nätverk av ventilationsöppningar och luftkanaler för att kombinera ventilationen av det yttre skalet med inre kanaler av EPS-skumkärnan. Detta gör det möjligt för MarkAIR-kanalsystemet att "dra" den varma, fuktiga luften ut ur skyddsglasögonen, "suga" den längs luftkanalerna och ut ur hjälmen för att avsevärt reducera eventuella dimningar på skyddsglasögonen. Samtidigt finns det ett konstant och behagligt luftflöde för att kyla hela systemet och reglera det automatiskt. Detta säkerställer ett coolt huvud, oberoende av situationen, utan manuell justering.

2 Position Klimatkontroll: Ventilationen i hjälmen kan styras med hjälp av den justerbara 2 POSITION CLIMATE CONTROL (delvis eller helt stängt). Detta fungerar även med handskar på och under rörelse! Flytta reglaget för att styra luftvolymen för att matcha dina egna personliga värmepreferenser. Naturligtvis hjälper MarkAir CHANNEL SYSTEM till att hålla huvudet varmt och torrt även om kontrollerna är helt stängda. När den öppnas öppnar speciellt ventilationsdesignet att huvudet blir kyldt.

RTS-passningssystem: Rotera till storlek - det finns inget enklare sätt. Den trepunkts konstruktion på baksidan av huvudet anpassar sig till din personliga huvudform på några sekunder tack vare inställningsratten. Detta betyder inte bara den bästa bärkomforten utan också en perfekt men ändå trevlig passform. Under en krasch vill du ha en hjälm som sitter precis rätt och inte glider runt, vilket ger ditt huvud sant skydd.

Xdry Performance Foder: Teknisk prestanda som garanterar optimal värmeeffektivitet. Det texturerade materialet isolerar mot kyla och i händelse av överflödig värme transporteras luften till utsidan. Utöver detta är fuktighet ond utåt för att förhindra överdriven svettning. Egenskaper: snabbt avtagbar och handtvätt i ljummet vatten.

Fidlock OG Snap: Revolutionen för hjälmförslutningar - extremt bekväm att använda. FIDLOCK OG SNAP är den första magnetiska säkerhetsluckan med en skjutmekanism som kan öppnas och stängas med en hand. Detta ... Läs mer

Uppackade varor levereras utan originalkartong