snowboard SALOMON CRAFT YOUR OWN, Orange, EQ sidecut, Centered stance, Rockout CAMBER
Utsålt
Rabatt 48%
5 000 kr

2 600 kr

Lägg till i önskelista
Tillgänglighet:
Utsålt
Kod:
SN220159
Tillverkare:
SALOMON
För vem:
Unisex / Herr
Spann:
Hybrid / Camber

Kanterna och belaget i perfekt skick.

PRISET GÄLLER UTAN BINDNINGAR: Bindningarna hittar du i sektionen SNOWBOARDBINDNINGAR.

Budgetvänliga och lättillgängliga Craft är vår universalbräda för freestyle-åkning. Nu är den utrustad med sidväggar i miljövänlig kork som ger mjuka landningar och bekväm åkning, samtidigt som brädans Rock Out Camber fungerar för freestyle-åkning över hela berget. Från manchester och pistkanter till parkhopp och pudersnö – Craft gör dig aldrig besviken.

Mångsidighet : Från medelnivå till expertnivå och från puder till park – brädans mångsidiga Rock Out Camber med medelhård flex är redo att glänsa oavsett terräng och underlag.

Pop : Popster-kärnan har ett fräst område under foten som effektivt överför kraften till de tjockare zonerna i spetsen och bakänden och ger explosiv snärt.

Prisvärd : Med en Aspen Strong-kärna, Popster, Cork Rails och ett hybridspann med sintrad bas är det inte konstigt att Transworld utsåg denna bräda till den allra mest prisvärda.

Tekniker :

- Rock Out Camber : Platt yta mellan bindningarna ger stabilitet, spann vid fötterna ger respons och en rocker på den främre och bakre delen ger tryckbarhet.

- EQ Rad : Här sammanförs linjerna från Radial och raka Equalizer för att skapa den perfekta blandningen av reaktionsförmåga och lekfullhet.

- Popster : Formad profil med träkärna och strategiska tjockleksvariationer. Det maximerar träets naturliga snärt och kraftfulla stuns. Det känns precis som om din skateboard-kicktail äntligen har kopplats på din snowboard.

- True Twin : Freestyle-specifikt: Identisk ändlängd, symmetrisk kärnprofilering, flex och centrerad bindningshållning.

- BA MD : Europa-tillverkade fiberglasskikt av medeldensitet säkerställer en jämn kvalitetsnivå för lätta och responsiva brädor.

- Sintrad : En branschstandard för kvalitetssintrade basmaterial. Ger en medelhög balans mellan hastigheten som skapas av den hårda ytan och en bra kvarhållning av valla.

- Aspen Strong : CNC-utvalda högdensitetsremsor i trä för inlägg och skenzoner ger en ökad slagtålighet och en förutsägbar flexibilitet från första till sista åket.

- Medelfin stenpolering : En medelfin strukturpolering som förbättrar vårt snabbt sintrade basglid. Snabbare i alla snöförhållanden, från kalla mornar till slaskiga vårar.

- Freestyle EB : Från sned design av fram- och bakdelen till en 2-gradersvinkel genom alla viktiga delar av sidoskärningen, med en 3-gradersvinkel mellan fötterna. Den här modellen har en komplett mix av kantgrepp och skonsamhet på skenor.

- 4 × 2-INLÄGG

- Royal Cork Rails : Skydda vår planet och dina kanter med denna miljövänliga modell av Royal Rubber Rails. All den stöt- och vibrationsdämpning du behöver, samtidigt som du slår ett slag för Moder Jord.