snowboard HEAD ROCKA FW 4D, BLACK/red, Woodcore, Framewall, ROCKER
Begagnad Utsålt
Rabatt 63%
3 100 kr

1 150 kr

Lägg till i önskelista
Tillgänglighet:
Utsålt
Kod:
SN220063
Tillverkare:
HEAD
För vem:
Unisex / Herr
Spann:
Rocker

PRISET GÄLLER UTAN BINDNINGAR: Bindningarna hittar du i sektionen SNOWBOARDBINDNINGAR.

"(Produktbeskrivningen översattes automatiskt av google translator)"

Head Flocka LFW 4D Snowboard är den perfekta brädan för nybörjare till medelstora förare. Denna äkta tvillingbräda är en heltäckande rolig maskin för park, puder eller pist. Den har den perfekta blandningen av Flat-Camber och rocker, vilket gör det superenkelt att slå på den här brädan. Den har Heads prisbelönta Framewall Technology, en kontinuerlig inkapslad kant som skyddar brädan från skador, så att du kan riva den uppför berget! Flocka är byggd tuff och är ett mångsidigt alternativ för att köra i backen, plus att den inte bryter banken.

- Flat Rocker: Flat Rocker kombinerar rockerns lekfullhet med precisionen och förutsägbarheten hos camber. Den är också utrustad med en progressiv radie som ger brädan den effektiva kanten av en traditionell camberbräda när den är på en kant.

- Kärna i poppelträ: Kärna i poppel gör huvudbrädorna lättare och starkare. De är också extra lyhörda och ger en progressiv, poppig åktur.

- Liquid Framewall: Den prisbelönta Framewall är mångfacetterad, eftersom den ger styvhet och kontroll till brädan, absorberar stötar och ger ett jämnt tryck längs brädans kanter för ökad kontroll och reaktivitet.