snowboard BURTON PROGRESSION LTR WIDE, Green, woodcore, ROCKER
Begagnad Utsålt
Rabatt 75%
4 500 kr

1 150 kr

Lägg till i önskelista
Tillgänglighet:
Utsålt
Kod:
SN220035
Tillverkare:
BURTON
För vem:
Unisex / Herr
Spann:
Rocker

PRISET GÄLLER UTAN BINDNINGAR: Bindningarna hittar du i sektionen SNOWBOARDBINDNINGAR.

"(Produktbeskrivningen översattes automatiskt av google translator)"

Denna Burton LTR Snowboard är den ultimata brädan för nybörjare som är redo att lära sig och ta steget med de stora pojkarna.

Tro inte den där killen som säger att han körde frontside 360 sin första dag, alla måste börja någonstans och Burton slog sig ihop med American Association of Snowboard Instructors för att utveckla en specialiserad Learn-To-Ride (LTR) snowboard som är lättare för nybörjare att använda. Dessa LTR snowboards har designats för att specifikt ta itu med problemen som nybörjare har, som att fånga kanter.

Och allt detta får du från Burton, ledaren inom snowboarddesign. En snabb och hållbar Lightspeed-bas ger snabbhet och styrka samtidigt som den håller låga underhållskrav. Fly-träkärnan med reducerad vikt ger respons. Dessa brädor används i gott skick med normalt slitage.

Handgjorda i Österrike, Burton snowboards har ett varumärkesskyddat 3D-monteringsmönster som INTE är KOMPATIBELt med alla snowboardbindningar. Se till att bindningarna du tänker montera på en Burton-bräda har skivorna som är kompatibla med 3D-hålmönstret.

- Genom en kombination av kantavfasning, aggressiv sidecut och supermjuk flex hjälper LTR-brädan att eliminera oönskade kantbett.

- LTR-linjen är designad för att hjälpa dig att gå från nybörjare till medelstor ryttare med minsta möjliga smärta och roligast möjligt.