skidor VOLKL DEACON 74 2020, Uvo 3D, grip walk, full sidewall + Marker Motion 12 ( TOP-tillstånd )
Begagnad Utsålt
Rabatt 56%
10 150 kr

4 550 kr

FRÅGA OM VARAN ?
Lägg till i önskelista
Tillgänglighet:
Utsålt
Kod:
LY220584
Tillverkare:
VOLKL
Bindningar:
Marker motion 12
För vem:
Unisex / Herr
Typ av skidor:
Storslalom / All mountain / All round
Åkarnivå:
Medelåkare / Avancerad / Expert

Kanterna och belaget i perfekt skick.

Deacon 74 omdefinierar hur du upplever backarna. Det förenar en extremt konkurrenskraftig med ett lekfullt koncept och gör att du kan åka skönt och smidigt med hög kreativitet. 3D.Glaskonstruktionen med Speedwall Mulitlayer Woodcore och drivs av titan levereras med en fullständig sidovägg och AP Tex 4504-bas. Den nya Uvo 3d gör för en otroligt smidig åktur. Den förmonterade Rmotion2 med Gripwalk-kompatibilitet ger den nödvändiga kraftöverföringen på 74 mm tip & Tail Rocker.

Nyckelfunktioner:

Uvo 3d:Uvo är den första fritt roterande, vibrationsdämparen som applicerar avancerad vibrationsdämpningsteknik för att minimera störande skidvibrationer. Terrängen under skidan genererar oundvikligen vibrationer, vilket i sin tur sätter spaden i rörelse. Detta stör signifikant skidåkningens jämnhet och gör det svårare att hålla en kant. Den revolutionära Uvo-tekniken fungerar mot detta genom beprövad dämpning i form av minskade vibrationer i horisontella och vertikala riktningar såväl som längs längden på skidan.

3d. Glas:3d.Glass är Völkl: s utveckling för att ytterligare förbättra skidprestanda och stabilitet även under kritiska snöförhållanden. Jämfört med klassiska glaskonstruktioner resulterar de tredimensionella och flera vikta glaslagren i spetsen och i svansområdet i ett ökat kantgrepp och en mer levande reboundbeteende i svängar.