dam skidor HEAD EASY JOY SLR2, black, Era 3.0, Head Graphene + Head Joy 9 ( TOP-tillstånd )
Utsålt
Rabatt 49%
4 350 kr

2 250 kr

Lägg till i önskelista
Tillgänglighet:
Utsålt
Kod:
LY220424
Tillverkare:
HEAD
Bindningar:
Head Joy 9
För vem:
Dam
Typ av skidor:
Slalom / All mountain / All round
Åkarnivå:
Nybörjare / Medelåkare / Avancerad

Kanterna och belaget i perfekt skick.

Joy SLR II är de perfekta skidorna för våga tjejer som du. För att vara den snabbaste och snabbaste på banan, behöver du bara ta på dig de nya skidorna som Head har skapat för dig. Dessutom har en robust geometri som ligger långt över andra skidor för pojkar .

Den innehåller också den speciella designen och kombinationen av ERA 2.0-funktioner, med dess mångsidiga kombination av lätt vippspets och det optimerade alternativet att kunna möta svängarna med kontrollen och lyhördheten hos camber under foten. Joy SLR II är designad speciellt för tjejer och är en port till ett underland av roligt skidåkning. Vi har gett denna glada skid en rolig känsla men ändå stark geometri som är ljus år framöver andra juniorski. Vi har också fått den med den speciella design- och prestandakombinationen av ERA 2.0, med sin mångsidiga mix av floaty rockered tips med optimerad svänginitiering och kontroll och respons av camber underfoot. Vi tror att om du gör det roligt, fortsätter barnen bara tillbaka.

Teknologi:

-ERA 2.0: ERA 2.0 är allt som ERA 3.0 har att erbjuda för design, prestanda och geometriintegration, men utan att lägga till "Rebound" med dess piezoelektriska Intellifibers.