pjäxor HEAD ADAPT EDGE LTD 110, adaptive fit tech, easy entry, energy frame ( använts EN GÅNG )
Begagnad Utsålt
Rabatt 67%
4 000 kr

1 350 kr

Lägg till i önskelista
Tillgänglighet:
Utsålt
Kod:
LK210057
Tillverkare:
HEAD
För vem:
Unisex / Herr
Åkarnivå:
Medelåkare / Avancerad / Expert
Typ av pjäxor:
Tävlingspjäxor / All mountain

"(Produktbeskrivningen översattes automatiskt av google translator)"

Letar du efter en skräddarsydd passform för ditt nästa par pjäxor? Head Adapt Edge 110 skidskor kan ha de flesta anpassningsfunktionerna av alla pjäxor på marknaden, samtidigt som de passar ett brett utbud av skidåkare, från aggressiva eller tyngre mellanprodukter till experter. Dessa anpassningsfunktioner är avgörande för att uppnå maximal komfort och prestanda, med inkoppling av stövelflex och fotlindning för toppklassig kraftöverföring och snökänsla. För muskulösa vader och underben har Head även införlivat en justerbar spoiler, Spine-Tech-spännen och ett termoformbart foder för en perfekt passform. Njut av dina bästa dagar på snö med Head Adapt Edge 110 skidskor.

- Head Last Measurement: Den sista av en pjäxa, eller pjäxans inre bredd, är en av de viktigaste passformsfaktorerna. HEAD stövlar, skal och foder, är byggda kring olika läster, var och en avstämd för att matcha kraven hos en viss typ av skidåkare.

Adaptive Fit Technology: Huvudpatenterad mekanism i sulan som gör att användaren kan ändra skons bredd från prestanda till komfort med ett varv på skruven.

Styvare/mjukare flexjustering: En justering placerad på ryggraden på manschetten för att välja mellan en styvare eller mjukare flex beroende på snötillstånd och skidåkningsnivå.

- Perfect Fit HP Liner: Perfect Fit är en liner gjord helt av en speciell blandning av PE och EVA termoformbart material som anpassar sig till den individuella foten och skalet. Tungan är också gjord av termoformbart material för att slutföra anpassningen.

- 4 Micro-justerbara Spine-Tech legeringsspännen: Spine-Tech spännen har en konstant dragstängningspunkt. Detta leder till en minskning av tryckpunkter, en ökad överlappning mellan skalflikar, mer komfort och mer precision.