snowboard SALOMON PULSE rtl, BLACK/orange, woodcore, sidewall, FLAT/ROCKER
Begagnad Utsålt
Rabatt 83%
3 350 kr

600 kr

FRÅGA OM VARAN ?
Lägg till i önskelista
Tillgänglighet:
Utsålt
Kod:
SN210015
Tillverkare:
SALOMON
För vem:
Unisex / Herr
Spann:
Flat / Rocker

PRISET GÄLLER UTAN BINDNINGAR: Bindningarna hittar du i sektionen SNOWBOARDBINDNINGAR.

Njut av snowboard uppnås endast med adekvat utrustning och whit som garanterar motstånd och skydd i alla situationer och mark.

Därför har Salomon lanserat marknaden för Pulse-snowboard med en Flat Out Camber-profil som ger maximal stabilitet under hela resan.

Dessutom har dessa snowboards Bite Free Edges-strukturen så att du glider, vrider, hoppar eller faller utan risk eftersom kanterna reagerar med mycket bra grepp och hållbarhet.

Det franska huset byggde dessa snowboards lika bekväma som vi har sett för freestyle eller freeride tack vare dess riktade tvillingform , vilket i sin tur underlättar kraften och hastigheten du vill skriva ut till dina favoritsporter.

Pulsen har Flat Out Camber och Bite Free-kanter för kreativ ridning med låg konsekvens.

Förpackning av en Aspen Core med en mångsidig dubbelform i riktning Detta är ett enkelt val för alla som vill utforska all terräng-freestyle ridning.


Fördelar :

- Mångsidig : Den riktade tvillingformen är bekväm i både freeride och freestyle terräng.

- Stabilitet : Flat Out Camber ger en platt profil till spetsen / svansen och mellan bindningarna medan den är lastad med kammare under fötterna för stabilitet och respons när du behöver det.

- Förlåtande : Bite Free Edges för kreativ ridning med låg konsekvens.