snowboardboots FLOW AERO COILER BOA, Black
Begagnad Utsålt
Rabatt 64%
2 900 kr

1 050 kr

Lägg till i önskelista
Tillgänglighet:
Utsålt
Kod:
ST200059
Tillverkare:
FLOW
För vem:
Unisex / Herr

"(Produktbeskrivningen översattes automatiskt av google translator)"

Oavsett om du precis har börjat eller har kört i flera år och föredrar en mjukare, lättare passande stövel, släpp in på Flow Aero Coiler Snowboard Boots och känn komforten.

Med en 3D-gjuten plös, greppbar BFT-yttersula och en flytande, mjuk flex, kommer Aero att vagga dina fötter för en lång dag med high fives, leenden och goda stunder; och det är vad det handlar om, eller hur?

Böja

Flex Rating 4 (1 Soft - 10 Stiff) – Ger komfort hela dagen och uppmuntrar progression.

Passa

3-D Lasted Tongue – 3-D Lasted Tongue är anatomiskt korrekt för att ge mindre bulk och en äkta naturlig flex utan stövelförvrängning.

Ledmanschett

Interna J Bars

Mikroartikulerande vrist

Liner

2 Feather Liner – Komfortskum med standarddensitet med en ventilerad plös för att minska fukt och kardborreband för att eliminera glidning. En Custom Flex Zone i framfoten förbättrar passformen.

Integrerad snörsele – Flow införlivade enkelheten och effektiviteten hos deras Ripper Z-Lace-konfiguration direkt på fodret för premiumkomfort och hälhållning.

Snörningssystem

Boa® Coiler Closure System – Gram för gram, Boa® spetsar är starkare än tankpansar. Boa® Coiler Closure-systemet ger snabb och enkel anpassad komfort med en smidig, jämn stängning och inga tryckpunkter.

Fotbädd

Gjuten EVA-innersula – Med EVA-skummet med dubbla densitet gjutet till den anatomiska formen med en djup hälkupa och fotvalvsstöd, får framfoten mer kush för flexibilitet medan fotvalvet och hälen förblir mer stödjande. Ett silikontryck ger extra dragkraft.

Enda

BFT Free-Track – BFT Free-track är en yttersula helt i gummi designad för att stödja din fots anatomi och ge dig den autentiska barfotakänslan.

Barefoot Technology (BFT) – BFT-yttersulor stödjer, dämpar och anpassar sig utan att komma i vägen för din naturliga förmåga. Designad för att maximera den naturliga känslan mellan din fot och terrängen.