pjäxor ATOMIC LIVE FIT 100 2019, Atomic silver T1 Dynashape, Cuff alignment, micro, macro ( TOP-tillstånd )
Begagnad Utsålt
Rabatt 62%
4 250 kr

1 650 kr

FRÅGA OM VARAN ?
Lägg till i önskelista
Tillgänglighet:
Utsålt
Kod:
LK200079
Tillverkare:
ATOMIC
För vem:
Unisex / Herr
Åkarnivå:
Nybörjare / Medelåkare / Avancerad / Expert
Typ av pjäxor:
All mountain

Om du någonsin har haft problem att hitta en pjäxa som passar dina stora paddelfötter så behöver du inte leta längre än Live Fit 100 från Atomic

Med en enorm 102 mm läst, stort insteg och speciellt skräddarsydda Live Fit zoner erbjuder den här pjäxan överlägsen komfort för stora fötter.
Ingen funktion har ignorerats för enkel användning och ett brett insteg till skaftet och nedre skalet och Atomics speciella Mega Buckles, som är superlätta att använda och har en lätt vikt.


- Yttre pjäxa : Live Fit 100 använder en traditionell överlappande pjäxdesign, med ett särskilt brett skaft och lägre pjäxa för enkelt instigning i pjäxan.
Live Fit zonerna är flexibla gummipatchar på de mediala och laterala sidorna av foten. Dessa ger komfort vid fotens bredaste punkter som breder ut sig och på så vis i sin tur förbättrar blodcirkulationen och värmen.

- Innersko : Bronze innerskon är varm och bekväm med ett förformad skum runt ankeln för komfort direkt vid leverans, innerskon kan dessutom värmeformas för ännu bättre komfort.

- Spännen : Två Mega Buckles och power strap håller din fot på plats.
Mega Buckles har tagits fram med superjusterbara tänder så att även de största vaderna kan rymmas och säkras med de superenkla spännena.


Funktioner :

- PE Manschett / PU Skal

- Silver Liner med 3M

- Thinsulate

- 35 mm rem

- 6000-serien Alu Buckle

- Fit : Wide

- Flex : Medium