skidhjälm/snowboardhjälm ALPINA JUNTA black/white, justerbar
Rabatt 70%
1 150 kr

350 kr

Lägg till i önskelista
Tillgänglighet:
Utsålt
Kod:
HELM_15018
Tillverkare:
ALPINA
För vem:
Unisex / Herr

Alpina Junta är en lätt hjälm för damer och herrar.

Tack vare ventilationskanalerna monterade ovanpå hjälmen kontrolleras ventilationen.

Foderet är belagt med fleece-mjukt material för en bekväm passform. Både foder och öronkuddar är avtagbara och kan tvättas.

Mycket lätt och hygienisk.

Hakbandet är också fodrad med fleece, vilket hindrar bandet från att raka under hakan.

Tja så bekväm!

På baksidan av hjälmen finns en monteringsclip för en skibrillator. Klämman håller skibrillen på plats.

Skihelmen är väl anpassad till huvudet genom det justerbara hakbandet och Run System Classic. En rotationsrörelse kan göra att hjälmen blir hårdare eller lösare.

VÄRLDSKOPP GODKÄNT SKYDD. DESIGNAD FÖR SLALOM.

Vi kan inte göra professionell slalom mindre brutal men vi kan göra det säkrare! Möt vår banbrytande Count AMID RS-hjälm - skapad i vår Atomic-tävlingsavdelning för slalomracing upp till VM-nivå (och används av ingen ringare än Marcel Hirscher och Mikaela Shiffrin). Det stora problemet är kombinationen av två innovationer: AMID (Atomic Multi directional Impact Deflector) som absorberar och ger bättre skydd mot vinklade stötar och Inverterad hybridkonstruktion som ger strukturell stabilitet runt framsidan och sidorna på hjälmen (där slalomportar tenderar att slog huvudet). Denna fantastiska kombination ger dig upp till 40% högre skydd än befintliga CE- och ASTM-säkerhetsstandarder. Count AMID RS är kompatibel med hakskydd, och med matchande Count 360 ° HD RS-glasögon är det det perfekta paketet för slalom.

TEKNIK:

-AMID: (Atomic Multi directional Impact Deflector) är ett revolutionerande dubbeldensitetsskumsystem som ger upp till 40% högre stötskydd än branschens säkerhetsstandarder

-360 ° Fit-system: Detta progressiva 360 ° Fit-system gör att du kan finjustera hjälmen inte bara till huvudstorleken utan också till huvudformen. Den är också höjdjusterbar för en 100% personlig komfort.

-3M ™ X Statisk foder: Detta högpresterande foder ger oöverträffade antimikrobiella och anti-luktegenskaper

Specifikationer Modell:

-Vikt: 460 g (S)

Säkerhetsteknik:

-MITT I

-Holo Core