Nya pjäxor

Fler filter H
APPLICERA FILTER D
Pris 
Pris 
A-Z 
Z-A 

Maximal njutning av skidåkning i nya pjäxor från premiummärken. Hos oss kan du välja herr-, dam- och barnmodeller av pjäxor baserat på personliga preferenser, färdigheter, erfarenhet och skidåkningsintensitet.

Alpinpjäxor är lika viktiga för maximal prestanda och komfort i backen som rätt skidor. Deras huvudsakliga funktion är att ge skidåkaren komfort och säkerhet vid kontroll av skidorna. Därför är det nödvändigt att ta hänsyn till flera viktiga parametrar vid val av pjäxor – terrängen där du ska åka, rätt skostorlek och dess styvhet. Sist men inte minst spelar även priset på skidpjäxor en avgörande roll.

Kvalitativa nya pjäxor till oslagbara priser

De avgörande faktorerna vid val av slalompjäxor är hårdhet, storlek och fotbredd samt den föredragna skidstilen (pist, freeride, tävling, touring). Hårdheten uttrycks med så kallat flexindex. Ju högre det är, desto styvare är skon. Herrpjäxor är generellt styvare än dammodeller på grund av högre vikt och högre skaft, eftersom män har högre vader än kvinnor. Flexindexet för dammodeller är detsamma som för herrmodeller, skillnaden ligger i storleken och vikten på dammodellerna.

De billigaste nya pjäxorna

Vi presenterar ett brett sortiment av nya pjäxor från populära världsmärken. Hos oss hittar du de billigaste pjäxorna i perfekt kvalitet. Vi erbjuder toppmodeller av pjäxor från den senaste säsongen till oslagbara priser.

Ta en titt på vårt kompletta utbud av skidpjäxor, skidor och andra skidaccessoarer och välj det som passar dig bäst. Vid köp av lämpliga pjäxor bör du särskilt ta hänsyn till din skidåkarerfarenhet och personliga preferenser. Vi garanterar att du hos oss hittar de billigaste nya alpinpjäxorna för män, kvinnor och barn, som passar för alla typer av skidåkare och alla typer av skidåkning.